Neem contact op

Ik begeleid jou graag in de zoektocht naar  antwoorden op jouw levensvragen.
Mijn aanpak is betrokken, concreet en praktisch.

Contactgegevens

+31 (0)78 – 674 51 07

Grimaldihof 14
3329 BA Dordrecht

Bereikbaarheid Praktijk

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de praktijk is rolstoeltoegankelijk. Bereikbaarheid OV met ca. 15 minuten wandelen.

Routebeschrijving

Deze routebeschrijving gaat uit van de randweg N3 tussen de A15 (Papendrecht) en de A16 ter hoogte van ’s Gravendeel. (Rijdend op de A16 vanuit de richting Breda neem je de afslag Kiltunnel en gaat vervolgens rechtsaf richting Papendrecht)

Wanneer je je op die randweg bevindt dan neem je de afslag Werkendam. Richting Werkendam blijven volgen.

Na ca. 2 kilometer bij de verkeerslichten rechtsaf richting Werkendam. Vervolgens passeer je aan je rechterhand een oude watertoren, waarin momenteel o.a. een goed restaurant is gevestigd.
Na de watertoren is het na ca. 500 meter linksaf over de brug. Meteen over de brug weer linksaf. Vervolgens recht uit rijdend, rijd je nu het Grimaldihof binnen. Na het eerste rode bakstenenhuis gelijk rechtsaf en aan het einde weer rechtsaf. Het vrijstaande huis links is Grimaldihof 14. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op de oprit en rond het plantsoen.

Openbaar vervoer vanaf station Dordrecht ca. 20 minuten met Arriva lijn 5, halte Recklinghausen. Via de provinciale weg is het dan nog ca. 10 minuten lopen.

Mocht je gebruik moeten maken van een rolstoel of moeite hebben met traplopen, dit graag van te voren aangeven. Dan creëer ik op de begane grond een therapieruimte. Er is wel een ruim toilet, maar geen specifiek invalide toilet beschikbaar.