Hulpvragen seksualiteit en gender identiteit

Seksualiteit en gender identiteit.

Seksualiteit is in de loop van de laatste decennia een belangrijker levensgebied geworden. Binnen relaties, heteroseksueel, homoseksueel, polyamore of anders, verwachten en verlangen meer mensen dan voorheen een bevredigend seksleven.

Een nieuwe ontwikkeling is de aandacht en vragen op het gebied van genderidentiteit. LHBTQQIP2SA. Je zult er maar mee worstelen dat je je niet voelt samenvallen met de identiteit die je bij je geboorte hebt gekregen.

Antwoorden op vragen rondom seksualiteit

Om samen betere antwoorden te vinden, ben ik in september 2021 met een post-hbo opleiding seksuologie bij het RINO gestart. Dat biedt meteen de mogelijkheid om met deze hulpvragen bij mij terecht te kunnen.

Mocht er een hulpvraag zijn waar ik op dat moment nog geen adequate ondersteuning kan bieden, dan heb ik nu de mogelijkheid om binnen 1 week om ondersteuning te vragen van de meest deskundige opleiders die er maar in Nederland te vinden zijn!

We beginnen uiteraard eerst met het inzichtelijk krijgen van wat jou en/of jullie hulpvraag is om er vervolgens mee aan het werk te gaan

 

Bel me (078 674 5107) of mail naar info@praktijkvoorpsychotherapie.nl voor het maken van een afspraak. 

Beeld van twee mensen metafoor voor vragen rondom seksualiteit

Mensen mogen begeleiden in de zoektocht naar hun antwoord geven op levensvragen is voor mij een wezenlijk onderdeel van mijn antwoord op dezelfde levensvragen.

– Gerard van Knijff